Kies je favoriete radiostation

Dossiers

G-unit-rappers Banks en Young Buck opgepakt

Shownieuws

G-unit-rappers Llyod Banks en Young Buck zijn maandagavond gearresteerd na een concert in New York. De rappers werden in het bezit van een wapen aangehouden.

G-unit-rappers Llyod Banks en Young Buck zijn maandagavond gearresteerd na een concert in New York. De rappers werden aangehouden in het bezit van een wapen. Banks en Young Buck werden aangehouden, omdat zij in een bus zaten die door rood licht reed. De politie vond twee wapens in de bus waar nog tien mannen in zaten. Alle passagiers werden gearresteerd.

De politie vond op de vloer van de bus een pistool en een van de mannen had een doorgeladen pistool op zak. De identiteit van de andere mannen is niet bekendgemaakt. Lloyd Banks, wiens echte naam Chris Lloyde is en Young Buck, die David Brown heet, zijn dinsdag vrijgelaten. De advocaat van de rappers wil geen commentaar geven op hun aanhouding.

De 23-jarige Banks en de 24-jarige Young Buck hadden maandag net opgetreden in 'Madison Square Garden' met Eminem en 50 Cent, eveneens een lid van G-unit. Eminem is momenteel op tournee met zijn 'Anger Management Tour'. Behalve de G-unit-rappers treden 50 Cent, Olivia, Mop, Mobb Deep, D12, Proof, Lil' Jon, Stat Quo en Pitbull op met Eminem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen