Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Doesburgh en Gernandt ook in videoclip

Shownieuws

Hoofdrolspelers Bracha van Doesburgh en Tygo Gernandt van de film 'Het Schnitzelparadijs' spelen een rol in de clip van de titelsong 'Wat ga je doen'.

Hoofdrolspelers Bracha van Doesburgh ('Vet hard') en Tygo Gernandt ('Van God los') van de film 'Het Schnitzelparadijs' spelen een rol in de clip van de titelsong 'Wat ga je doen'. Ook Mimoun Oaïssa ('Shouf shouf habibi') is te zien in de clip, die donderdag wordt opgenomen.

Het nummer wordt uitgevoerd door Party Squad, in samenwerking met Willie Wartaal, Spacekees, Darryl, Heist Rocka, The Opposites en The Artificials. De regie van de videoclip is in handen van Habbekrats, die eerder de videoclips verzorgde voor onder meer 'Watskeburt' van de Jeugd van Tegenwoordig en 'Kutmarokkanen' van Raymzter.

De videoclip van 'Wat ga je doen' speelt zich af in een openluchtbioscoop. De acteurs bezoeken als hun filmpersonage hun eigen film. De rappers voeren tijdens de vertoning van de film het nummer 'Wat ga je doen' op. Vanaf 25 augustus is de videoclip op televisie te zien.

De film is een komedie over Nordip, een jonge Marokkaanse jongen, die verliefd wordt op Agnes. Zij is het nichtje van de eigenaar van het restaurant waar Nordip een vakantiebaan heeft als afwashulp. De liefde tussen Nordip en Agnes is gedoemd te mislukken, tenzij Nordip erin slaagt Agnes ervan te overtuigen te doen wat ze zelf wil in plaats van te luisteren naar haar familie.

'Het Schnitzelparadijs' is geregisseerd door Martin Koolhoven. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Khalid Boudou. Marco van Geffen ('Total loss') bewerkte het boek tot een script. De film is vanaf 8 september in de bioscoop te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen