Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene van de Laar oefent danspasjes

Shownieuws

Irene van de Laar is druk bezig met het oefenen van danspasjes voor 'Dancing with the stars'. "Ik heb de afgelopen vier weken zestien uur per week geoefend."

Presentatrice Irene van de Laar is druk bezig met het oefenen van danspasjes. "Ik heb de afgelopen vier weken zestien uur per week geoefend", verklapt ze aan Vara tv-magazine. Van de Laar is een van de kandidaten die te zien is in het nieuwe amusementsprogramma 'Dancing with the stars', waarin een aantal BN'ers samen met een professionele danspartner de strijd tegen elkaar aangaat.

Irene vertelt dat ze na een danssessie 's avonds helemaal uitgeput op de bank ligt. "Spieren, waarvan ik het bestaan niet eens vermoedde, deden me opeens pijn. En toch, het is hartstikke leuk." Irene vertelt dat ze vroeger in haar woonplaats Heeswijk-Dinther in Noord-Brabant al op dansles zat. "Een soort huwelijksmarkt, waar je al de boerenpummels uit de buurt tegenkwam", licht ze toe.

De afgelopen weken stonden de roddelbladen bol van de geruchten dat haar aanstaande huwelijk met hockeycoach Sander Brinkhuijzen niet door zou gaan, omdat Irene zich bedacht zou hebben en haar carrière verkiest boven de liefde. De 36-jarige Irene drukt die geruchten in het televisiemagazine de kop in. "Een datum noem ik niet, maar de planning is volgend jaar."

'Dancing with the stars' wordt vanaf volgende week zaterdag wekelijks uitgezonden door RTL 4. De presentatie is in handen van Sylvana Simons en Ron Brandsteder. Vanaf maandag is Irene ook weer te zien als lifestyle-deskundige bij RTL Boulevard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen