Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Filmpremière opluchting voor Benjamin Bratt

Shownieuws

Benjamin Bratt is opgelucht dat het oorlogsdrama 'The great raid' eindelijk in de bioscoop is te zien. "De mensen denken nu dat er iets mis met de film."

Benjamin Bratt is opgelucht dat het oorlogsdrama 'The great raid' eindelijk in de bioscoop is te zien. "Ik ben er heel trots op, maar het was inderdaad een beetje frustrerend dat de film ergens op een schap stof lag te verzamelen", zegt de 41-jarige acteur tegen Moviehole. "De mensen denken nu dat er iets mis met de film."

Bratt vertelt dat de film over de Tweede Wereldoorlog juist heel inspirerend is. "Ik kan verschillende redenen noemen waarom het zo lang heeft geduurd, maar de meest voor de hand liggende is dat het niet veel zin heeft om een film over oorlog uit te brengen tijdens een oorlog", vertelt de acteur. Hij legt uit dat de film gemaakt is voordat de oorlog in Irak begon.

'The great raid' speelt zich in af in de Filippijnen in 1945 en vertelt het verhaal van een Amerikaans gevechtsbataljon onder leiding van luitenant Henry Mucci (Bratt). Ze ondernemen een riskante missie om vijfhonderd Amerikaanse gevangen te bevrijden uit een gevangenenkamp.

De film gaat vrijdag in Amerika in première. In Nederland is de film in december op het witte doek te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen