Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau van Erven Dorens gaat vreemd

Shownieuws

Presentator Beau van Erven Dorens gaat vreemd met actrice Susan Visser. Niet in de realiteit, maar in een scène uit de nieuwe Talpa-serie 'Gooische vrouwen'.

Presentator en acteur Beau van Erven Dorens gaat vreemd met actrice Susan Visser. Niet in de realiteit, maar in een scène uit de nieuwe Talpa-serie 'Gooische vrouwen'. "Ik moest in de serie wippen en heftig tongen met Susan Visser", vertelt Beau aan In-magazine. "Dat is ontzettend gek. Ik kreeg er bijna een rood hoofd van."

Vreemdgaan in het dagelijkse leven is volgens Beau niet aan hem besteed. "Ik heb Selly (zijn vrouw, red.) ooit gevonden, dus vreemdgaan vind ik een 'waste of time'", legt hij uit. De 34-jarige presentator is naar eigen zeggen een trouwe echtgenoot en vader van zijn kinderen. "Ik ben niet zo spannend als Jeroen Pauw. Van die types die van de één op de ander duiken."

Zijn vrouw Selly heeft volgens Beau 'niets' met de tv-wereld. "Zij is geen typische BN'er –vrouw", zegt Beau. "Ze is lerares Frans en maakt veel spannender dingen mee dan ik."

De presentator verliet in maart de zender RTL 4 en het tv-programma 'Boulevard'. Vanaf maandag is hij te zien bij de nieuwe zender Talpa van John de Mol. Voor deze zender presenteert hij het dagelijkse nieuws- en entertainmentprogramma 'N.S.E.' en met Linda de Mol de talkshow 'Linda & Beau'.

De talkshow met het tweetal wordt wekelijks met publiek opgenomen in club 'Panama' in Amsterdam. Iedere week ontvangt het duo een hoofdgast. "We willen graag beginnen met Balkenende", vertelt Beau. "Maar we gaan natuurlijk niet met hem over politiek praten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen