Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ralph Fiennes wordt actiefiguur

Shownieuws

Ralph Fiennes, die Lord Voldemort speelt in de films van Harry Potter, krijgt in de winkels zijn eigen actiefiguur. Dat zegt de acteur in een interview.

Ralph Fiennes, die Lord Voldemort speelt in de films van Harry Potter, krijgt in de winkels zijn eigen actiefiguur. Dat zegt de 42-jarige acteur in een interview met Comingsoon. Fiennes is in de vierde film, 'Harry Potter and the goblet of fire', voor het eerst te zien op het witte doek. Volgens hem is een 'flink aantal' dramatische effecten gebruikt bij zijn verschijning.

Fiennes is tevreden met de keuze van regisseur Mike Newell voor jongste film, die op 23 november in de bioscoop verschijnt. "Ik denk dat Mike een hele sterk film heeft gemaakt. De eerste twee films waren, zelfs voor Harry Potter-fans, eigenlijk een beetje zoetsappig en oppervlakkig."

De acteur uit 'The English patient' en 'Schindler's list' gaat ook zijn medewerking verlenen aan de vijfde film 'Harry Potter and the order of the Phoenix'. De opnamen hiervan beginnen in januari. Fiennes heeft verder zijn stem geleend aan het computerspel 'Goblet of fire'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen