Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Albert Verlinde 'bedankt' voor Idols

Shownieuws

Albert Verlinde heeft geweigerd om plaats te nemen in de jury van het tv-programma 'Idols'. "Straks ben ik alleen nog maar dat mannetje dat kritiek geeft."

Albert Verlinde neemt niet plaats in de jury van het tv-programma Idols. "Als ik het zou doen, ben ik straks alleen nog maar dat mannetje dat achter een tafel kritiek geeft. En dat lijkt mij geen goed idee", vertelt hij dinsdag op Radio 538. De 44-jarige Verlinde krijgt bij RTL naast Boulevard vanaf maart wel een eigen talkshow.

Volgens de presentator lijkt het programma op zijn vorige talkshow AVNU. "Persoonlijke gesprekken met gasten en verhalen naar boven halen, vind ik toch het leukste om te doen."

Verlinde kreeg naar eigen zeggen eerder aanbiedingen van RTL voor een nieuwe show, maar hij concentreert zich de komende drie maanden op zijn dagelijkse functie als showbizzdeskundige bij Boulevard. "Het plan was in eerste instantie dat ik het nog maar vier dagen zou gaan doen. Maar met de komst van Talpa vind ik dat je de strijd ook echt goed moet aangaan", legt hij uit. "Je moet de mensen geven wat ze verwachten als ze Boulevard aanzetten."

Het nieuwe seizoen van Boulevard gaat maandag van start. Volgens Verlinde verandert er weinig ten opzichte van het vorige seizoen. "De deskundigen blijven hetzelfde. Misschien dat er hier en daar een kleine verandering plaatsvindt. Je moet niet te veel willen veranderen aan een succesformule." Wel nieuw is presentatrice Daphne Bunskoek. Ook is Jeroen Kijk in de Vegte aangetrokken om de plek van Verlinde in te nemen als hij afwezig is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen