Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwen Stefani voor tweede keer op witte doek

Shownieuws

Gwen Stefani heeft haar tweede filmrol te pakken. De zangeres is te zien in 'Factory girl'. De film gaat het leven van Andy Warhols muze Edie Sedgwick.

Gwen Stefani heeft haar tweede filmrol te pakken. De zangeres is te zien in 'Factory girl', een film over het leven van Andy Warhols muze Edie Sedgwick, gespeeld door Sienna Miller.

Stefani, die momenteel een hit heeft met het nummer 'Hollaback girl', kruipt in de huid van Richie Berlin, het kamergenootje van Sedgwick. Vorig jaar schitterde ze voor het eerst op het witte doek als Jean Harlow in Martin Scorsese's 'The aviator'.

De echtgenoot van Gwen, Bush-zanger Gavin Rossdale, maakt eveneens zijn opwachting in de film. Hij speelt Gerard Malanga, het hulpje van Warhol. De Australische acteur Guy Pearce neemt de rol van Warhol voor zijn rekening. 'Factory girl' zit nog in de preproductionele fase. Het is nog niet bekend wanneer de opnamen beginnen.

De geruchten dat Stefani op Madonna's nieuwe album 'Confessions on a dance floor' te horen zal zijn, worden door een woordvoerder van 'Madge' hardnekkig ontkend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen