Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Will & Grace' gaat live in première

Shownieuws

De succesvolle comedyserie 'Will & Grace' zal zijn achtste en laatste seizoen beginnen met een aflevering die live voor een publiek zal worden gespeeld.

De eerste aflevering van het achtste en laatste seizoen van de succesvolle comedyserie 'Will & Grace' zal voor een live publiek worden gespeeld en opgenomen. Volgens de Amerikaanse zender NBC, die de serie uitzendt, staat de eerste show gepland op 29 september. De aflevering zal één keer in New York en één keer in Los Angeles worden opgevoerd.

Volgens de producers van de serie is de live uitvoering bedoeld als 'cadeautje' voor het trouwe publiek. "We vinden het idee van een live aflevering zo leuk omdat we dan eindelijk aan het 'Will & Grace'-publiek kunnen laten zien hoe geweldig deze cast echt is."

In de aflevering zullen ook acteurs Alec Baldwin en Eric Stoltz te zien zijn. In de cliffhanger waarmee het vorige seizoen eindigde droomde hoofdrolspeelster Grace, een rol van Debra Messing, van een affaire met een getrouwde man, gespeeld door Stoltz. Vermoedelijk zal de eerste aflevering van het nieuwe seizoen meteen op die verhaallijn inhaken.

'Will & Grace' is genomineerd voor 15 Emmy awards waaronder die voor beste comedyserie. De Emmy's worden op 18 september uitgereikt. Op Net 5 zijn dagelijks oude afleveringen van 'Will & Grace' te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen