Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leven van Notorious B.I.G verfilmd

Shownieuws

Er komt een film over het leven van de vermoorde rapper Notoriuos B.I.G. De moeder en de voormalige managers van de rapper gaan het project produceren.

Er komt een film over het leven van de vermoorde rapper Notorious B.I.G. De moeder en de voormalige managers van de rapper gaan het project produceren. Antoine Fuqua, bekend van 'Training day', is gevraagd als regisseur. Cheo Hodari Coker, die de biografie van Notorious schreef, zal het script schrijven.

De rapper, wiens echte naam Christopher Wallace is, en die door fans ook wel 'Biggie Smalls' werd genoemd, werd in 1997 doodgeschoten in Los Angeles. De dader is nooit opgepakt. De familie van 'Biggie' spande in 2002 een zaak aan tegen de staat Californië, omdat het vermoeden bestond dat de politie betrokken was bij de moord, en bewijsmateriaal achterhoudt om een schandaal te voorkomen.

De moeder van de rapper, Voletta Wallace zegt dat er wel documentaires zijn gemaakt over haar zoon, maar dat daarin niet naar voren komt wie hij echt was. "Ze gaan altijd over 'Biggie' de rapper. Nooit over Christopher, de mens." Hij was een gevoelige jongen, iemand met een groot hart. Het wordt tijd dat mensen hem echt leren kennen," aldus Wallace.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen