Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lance Armstrong ziet Matt Damon wel zitten

Shownieuws

Lance Armstrong vindt dat Matt Damon hem moet spelen in een film over zijn leven. Volgens Armstrong wil Damon de rol graag spelen.

Wielrenner Lance Armstrong ziet in acteur Matt Damon een goede kandidaat om hem te spelen in een film over zijn leven. "Ik ken Matt. Hij is een echte wielerfan en weet wat kanker kan betekenen," vertelt de Texaan aan Men's Journal.

Concrete plannen voor een film over de levende wielerlegende zijn er nog niet, maar Armstrong heeft te kennen gegeven dat hij vindt dat zijn leven zich goed leent voor een filmscript. In 1996 werd er kanker bij hem geconstateerd, maar hij wist de ziekte te overwinnen. In 1999 maakte hij zijn comeback in de Tour de France. Vanaf toen was de Amerikaan niet meer te stoppen. Zondag kan hij zijn zevende eindoverwinning in de grootste wielerkoers ter wereld bijschrijven. Ook heeft Armstrong een beroemde vriendin: zangeres Sheryl Crow.

Matt Damon, die doorbrak met de film 'Good will hunting' was vorig jaar te zien in 'Ocean's twelve'. Hij heeft net de opnames achter de rug van Terry Gilliams nieuwe project 'The Grimm brothers' waarin hij samen met Heath Ledger het beroemde sprookjesschrijversduo vertolkt. Volgens Armstrong heeft Damon zelf te kennen gegeven de rol dolgraag te willen spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen