Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mirjam Timmer zingt met Jim Kerr

Shownieuws

De ex-zangeres van het Friese duo Twarres, Mirjam Timmer, heeft een duet opgenomen met Jim Kerr, de zanger van de band 'Simple Minds': 'The deep blue sea'.

De voormalig zangeres van het Friese duo Twarres, Mirjam Timmer, heeft een duet opgenomen met Jim Kerr, de zanger van de band 'Simple Minds'. Dit meldt de Leeuwarder Courant. Het nummer is door Mirjam geschreven en heet 'The deep blue sea'. Het is niet duidelijk wanneer de single 'The deep blue sea' van Timmer en Kerr uitkomt.

Timmer en Kerr hebben elkaar op een 'Night of the proms' concert leren kennen in Antwerpen, waar zij beiden optraden. "We konden het goed met elkaar vinden", zegt de Friese zangeres. Na veel contact via sms, msn en mail is het gelukt om het duet op te nemen.

Het duo Twarres is in 2003 uit elkaar gegaan. De start van de solocarrière van de 23-jarige zangeres heeft enige vertraging opgelopen wegens een gecompliceerde elleboogbreuk. Het album van Mirjam komt begin volgend jaar uit. De 'Simple Minds', die binnenkort hun comeback maken, hebben onlangs hun nieuwe album 'Black and white 050505'opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen