Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem stopt niet met rappen

Shownieuws

Eminem is niet van plan zijn microfoon aan de wilgen te hangen. De 32-jarige rapper spreekt op muziekzender MTV geruchten daaromtrent tegen.

Eminem is niet van plan zijn microfoon aan de wilgen te hangen. Dat heeft de 32-jarige rapper aan muziekzender MTV laten weten. Vorige week deden diverse geruchten de ronde dat hij na afloop van zijn 'Anger Management Tour' in september zou stoppen met rappen.

Of het allemaal een publiciteitsstunt is geweest blijft nog onduidelijk. De geruchten kwamen niet uit een onbekende hoek. Niemand minder dan Eminems eigen manager Paul Rosenberg wakkerde de geruchten aan. Rosenberg vertelde aan de Detroit Free Press dat 'Encore' het kroonjuweel van Eminem's carrière was en dat op het album aanwijzingen stonden. Ook zou zijn vriend en D-12-collega Proof de geruchten niet ontkend hebben.

Volgens Eminem is er echter geen sprake van ophouden. "Als ik zeg dat ik even pauze neem, dan betekent dat dat ik de studio in ga om muziek te produceren voor andere artiesten. Dat is een pauze voor mij", legt de rapper uit. "Niets staat vast. Ik heb nooit gezegd dat 'Encore' mijn laatste album zou zijn."

De 'Anger Management Tour' is op 17 september afgelopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen