Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashanti moet betalen

Shownieuws

Zangeres Ashanti moet 630 duizend dollar (517 duizend euro) betalen aan haar ex-producer Genard Parker. Die zegt nooit te zijn betaald voor zijn diensten.

Zangeres Ashanti moet 630 duizend dollar (517 duizend euro) betalen aan haar ex-producer Genard Parker. Dat heeft een rechter in New York donderdag bepaald. Parker klaagde de 24-jarige zangers aan omdat hij haar in de beginjaren geholpen en daar naar eigen zeggen nooit voor betaald is.

De zangeres blijft ontkennen dat Parker een sleutelrol in haar carrière heeft gespeeld. Volgens haar advocaat Harry Stokes heeft 'Parker pas na het succes van het tweede album zijn geld probeerde te claimen'. Stokes heeft laten weten de uitspraak te willen aanvechten. Ashanti, wiens volle naam Ashanti Douglas is, was zelf niet aanwezig in de rechtbank.

De R'n'B-ster brak in 2002 door met het nummer 'Always on time', een duet met Ja Rule. Dit nummer belandde op één in de Amerikaanse Billboard-hitlijst. In totaal verkocht de zangeres meer dan zes miljoen albums.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen