Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courtney Love in het ziekenhuis opgenomen

Shownieuws

Courtney Love is woensdagnacht met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat zij op een feestje is flauw gevallen. "Ze maakt het inmiddels weer goed."

Courtney Love is woensdagnacht met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat zij op een feestje is flauw gevallen. "Een vriend van Courtney heeft een ambulance gebeld," vertelt de woordvoerder van de 41-jarige zangeres. Courtney is uit het ziekenhuis ontslagen. "Ze maakt het inmiddels weer goed."

De grungezangeres, voormalig voorvrouw van Hole en weduwe van rockster Kurt Cobain, moest zich een dag na dit incident voor de rechter verantwoorden over haar drugsverslaving. De advocaat van Love heeft te kennen gegeven dat zijn cliënt clean is.

Love worstelde de afgelopen jaren met een ernstige heroïneverslaving en ze werd meerdere malen gearresteerd. Zo werd ze opgepakt voor het aanvallen van een fan en wegens illegaal drugsbezit. Ze kreeg een cursus 'anger management' (woede beheersing) opgelegd en honderd uur werkstraf. De zangeres raakte door haar wangedrag de voogdij over haar 12-jarige dochtertje, Francis Bean, kwijt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen