Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan: 'Gotcha' is te plat

Shownieuws

Georgina Verbaan vond haar tv-programma 'Gotcha' 'te plat'. Daarom heeft zij de presentatie van het programma in het nieuwe tv-seizoen geweigerd.

Georgina Verbaan presenteert volgend seizoen niet langer het tv-programma Gotcha bij Veronica, omdat ze het 'te plat' vond. "Ik kon mij niet altijd vinden in de content. Te vaak te plat, te heftig en te weinig amusant", legt zij uit. Volgens de 25-jarige Verbaan geldt dat overigens niet voor elke aflevering. Zij prijst op haar website de inzet van haar collega's.

De presentatrice en actrice vond het programma niet bij haar passen. "Soms past een jasje niet en dan moet je het uittrekken", vertelt ze. "Anders loop je voor gek." Het programma met de verborgen camera wordt volgens Veronica in het nieuwe seizoen gepresenteerd door een 'nieuw gezicht'.

Ook tijdtechnisch bleek het voor Verbaan onmogelijk het programma opnieuw te presenteren. Gelijktijdig met de opnamen staat zij op de planken in het komische drama 'De barones'. Dit toneelstuk is speciaal geschreven voor actrice Kitty Courbois. Naast haar en Verbaan spelen Rick Nicolet en Hugo Haenen een rol.

'De barones' gaat op 6 oktober in première in het Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen