Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Drew Barrymore wil ET terug'

Shownieuws

Drew Barrymore heeft Steven Spielberg benaderd voor een vervolg op de Hollywood klassieker 'ET: the extraterresrtial' uit 1982.

Drew Barrymore heeft Steven Spielberg benaderd voor een vervolg op de Hollywoodklassieker 'ET: the extraterrestrial' uit 1982, meldt de filmsite darkhorizons. "Steven dacht eerst dat ze een grapje maakte, maar nu wil hij er serieus over nadenken," zegt een insider. Barrymore, die veel succes had met 'Charlie's angels', zou het hoog tijd vinden weer in een echte familiefilm te spelen.

De 30-jarige Barrymore speelde op 7-jarige leeftijd de rol van Gertie, één van de drie kinderen die het op aarde gestrande buitenaards wezen op weg naar huis willen helpen. In het vervolg keert ET terug naar de inmiddels volwassen Gertie. Het wezentje vreest voor het uitsterven van zijn soort en roept haar hulp in.

Ter gelegenheid van de 20e verjaardag van ET werd de film opnieuw uitgebracht. Nooit eerder vertoonde beelden, computerbewerkingen en een digitale remix van de soundtrack kwamen uit in een speciale dvd-box. Over een vervolg is nooit eerder gesproken.

Barrymore richtte in 1994 haar eigen productiemaatschappij Flower Films op en kwam zodoende op het idee voor het vervolg op de tijdloze en vertederende film. Het is voor de actrice van groot belang dat Spielberg zijn medewerking toezegt. De regisseur, die een zwak heeft voor Drew, is altijd betrokken gebleven bij haar carrière. Mocht hij niet willen meewerken, dan gaat het project niet door.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen