Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courteney Cox wil reünie 'Friends'

Shownieuws

Als het aan Courteney Cox ligt, dan komen de 'Friends' binnenkort weer bij elkaar voor een reünie. "Ik denk wel dat het mogelijk is om bij elkaar te komen."

Als het aan Courteney Cox ligt, komen de 'Friends' binnenkort bij elkaar voor een reünie. "Ik denk wel dat het mogelijk zou zijn eenmalig bij elkaar te komen voor een show. Dan zal die aflevering 'Wat doen de Friends met Thanksgiving?' heten", zegt de actrice in een interview met de New York Daily Newspaper.

Cox, die tien jaar lang de rol van 'Monica Geller-Bing' in de serie heeft vertolkt, ziet het al helemaal voor zich. "Monica en Chandler zullen met hun twee kinderen, die nu een paar jaar oud zijn, naar New York komen om Thanksgiving met de andere 'Friends' te vieren. Ik denk dat zij met elke Thanksgiving bij elkaar zijn."

De 41-jarige Cox is bekend van films als 'Ace Ventura: pet detective', 'Scream' en '3000 miles to Graceland'. De opnamen van haar nieuwe film 'November' zijn onlangs afgerond. De psychologische thriller vertelt het verhaal van een vrouwelijke fotograaf die in de war raakt als haar vriend wordt doodgeschoten. De film draait vanaf vrijdag in de Amerikaanse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen