Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tanja Jess niet alleen naar Mexico

Shownieuws

Tanja Jess hoeft haar gezin niet te missen tijdens de opnamen van het nieuwe tv-programma Paradise Hotel, dat wordt uitgezonden op Veronica.

Tanja Jess hoeft haar gezin niet te missen tijdens de opnamen van het nieuwe tv-programma Paradise Hotel, dat wordt uitgezonden op Veronica. Haar man Charly Luske en hun zoontje Billy gaan twee maanden mee naar Mexico, waar de opnamen plaatsvinden. Wel vliegt Luske af en toe heen en weer voor zijn werk, zegt Jess tegen Novum Nieuws.

Ook Luske werkt voor Veronica. Zijn programma's hoeven niet tijdens het bezoek aan Mexico te worden opgenomen. "Wel moet hij af en toe heen en weer vliegen om te repeteren voor de musical 'Turks fruit'", legt Jess uit. "Charly wordt de alternate van Antonie Kamerling in de musical."

In het realityprogramma Paradise Hotel nemen elf Nederlandse en Vlaamse vrijgezellen intrek in een hotel. Ze moeten een koppel vormen met een partner van de andere sekse. Alleen op die manier kunnen ze hun verblijf in het hotel veiligstellen. Het koppel dat het langste in het resort verblijft, wint een geldbedrag. Momenteel is de Amerikaanse variant te zien bij Yorin.

Tanja maakte vorig tv-seizoen haar debuut als presentatrice van het programma Temptation Island. "Ik was blij met de geweldige kijkcijfers. Als het programma was geflopt, was ik als presentatrice er toch op afgerekend", vertelt zij. "Ik hoop dat Paradise Hotel net zo mega gaat scoren."

De 38-jarige Jess, die bekend werd door haar rollen in soaps als 'GTST' en 'ONM', heeft geen opleiding tot presentatrice gevolgd. Zij ambieerde een dergelijke baan al wel langer. "Ik dacht: 'Het moet er nu maar eens van komen, anders is het te laat'."

Haar acteercarrière geeft Jess niet op voor het presenteren. In september speelt ze een rol in de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Leef'. De rol in 'De gelukkige huisvrouw', naar de bestseller van Heleen van Royen, zag zij aan haar neus voorbij gaan. "Dat vind ik echt heel jammer. Ik had deze rol graag willen spelen", vertelt ze teleurgesteld. "Wie de rol wel heeft gekregen, mag ik niet zeggen, maar Wendy van Dijk heeft hem ook niet gekregen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen