Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scott Weiland niet vervolgd voor drugsbezit

Shownieuws

Scott Weiland wordt niet vervolgd voor drugsbezit. De rechter heeft de aanklacht laten vallen omdat de Velvet Revolver frontman met succes is afgekickd.

Zanger Scott Weiland wordt niet vervolgd voor het bezit van drugs. Een rechter heeft besloten de aanklachten uit 2003 te laten vallen, omdat de Velvet Revolver-frontman zijn bezoek aan de afkickkliniek met succes heeft afgerond. Ook heeft de rechter zijn voorwaardelijke gevangenisstraf met een jaar ingekort.

De 37-jarige zanger, die bekend werd als frontman van de Stone Temple Pilots, werd in zijn leven meerdere malen gearresteerd voor het bezit en gebruik van drugs. Door zijn verslaving viel de band uit elkaar. In maart zei de zanger al voorgoed van de drugs af te zijn, omdat hij bang was ook zijn vrouw te verliezen.

Voor het eerst in zijn leven voelt de zanger zich naar eigen zeggen 'gelukkig'. Weiland stond deze zomer met zijn band Velvet Revolver, waar ook ex-Guns 'N Roses-leden Slash en Duff McKagan in zitten, op het festival Fields of Rock in Nijmegen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen