Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zoop in Afrika' naar het buitenland

Shownieuws

De kinderfilm 'Zoop in Afrika' is verkocht aan Frankrijk en Brazilië. Daarnaast heeft Duitsland, Zweden en Denemarken ook interesse in de film.

'Zoop in Afrika' is verkocht aan Frankrijk en Brazilië. Daarnaast hebben filmmaatschappijen in Duitsland, Zweden en Denemarken interesse in de film. De aankoop wordt in eerste instantie gebruikt voor in de videotheken. De kans is aanwezig dat 'Zoop' ook in de buitenlandse bioscopen gaat draaien.

De nieuwe kinderfilm, die gebaseerd is op de serie, gaat over 'rangers' die via een uitwisselingsprogramma naar Afrika gaan om bedreigde diersoorten te beschermen. Op weg naar het park stort hun vliegtuig neer en stranden ze in de jungle. Daar zijn ze overgeleverd aan de wetten van de natuur.

'Zoop in Afrika' draait sinds een week in de Nederlandse bioscopen en is deze week op nummer drie binnengekomen in de lijst van de bestbezochte bioscoopfilms in Nederland. De film heeft nu ruim 185 duizend euro opgebracht. Steven Spielbergs 'War of the worlds', die deze week de lijst aanvoert, heeft ruim 338 duizend euro opgeleverd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen