Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ollie B. Bommel en Tom Poes terug in het theater

Shownieuws

Ollie B. Bommel en Tom Poes zijn binnenkort in een vernieuwde versie van de familiemusical 'De Trullenhoedster' te bewonderen.

Ollie B. Bommel en Tom Poes zijn binnenkort in een vernieuwde versie van de familiemusical 'De Trullenhoedster' uit 1998 te bewonderen. Hierin staan de stripfiguren van Marten Toonder met burgemeester Dickerdack en de trullenhoedster Ivy centraal.

De familiemusical vertelt het verhaal van de beeldschone Ivy, die nog onbekend is in Rommeldam. Haar aanwezigheid veroorzaakt een reeks vreemde avonturen. Ollie B. Bommel gaat op onderzoek uit en komt daardoor in de problemen.

De hoofdrol van Ollie wordt afwisselend gespeeld door de acteurs Frans Mulder en Jon van Eerd. Maaike Widdershoven, die eerder in 'The sound of music' was te zien, heeft de rol van juffrouw Doddel. Frans Schraven vertolkt de rol van Tom Poes en Jimmy Hutchinson is te zien als burgemeester Dickerdack.

De theatershow gaat op 26 december in de Theaterfabriek in Amsterdam in première. Daar is de voorstelling tot en met 8 januari te zien. Aansluitend volgt een theatertournee tot en met eind juni volgend jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen