Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp wil nooit trouwen

Shownieuws

Johnny Depp is niet van plan te trouwen met zijn grote liefde Vanessa Paradis. De acteur gelooft niet in het huwelijk. Depp heeft twee kinderen met Paradis.

Johnny Depp is niet van plan ooit te trouwen met zijn grote liefde Vanessa Paradis. De 42-jarige acteur gelooft niet in het huwelijk. Depp heeft twee kinderen met Paradis. Dat is volgens hem 'meer dan genoeg' bewijs dat zij echt van elkaar houden, zegt hij op de Britse website van ContactMusic. Het beroemde stel is nu acht jaar samen.

Depp is momenteel te zien in de film 'Charlie and the chocolate factory'. Daarmee beleefde hij dit weekeinde zijn meest succesvolle opening ooit in de Verenigde Staten. De film bracht meer dan 46 miljoen euro op. Vanaf donderdag is de verfilming van het beroemde boek van Roald Dahl in de Nederlandse bioscopen te zien.

De film is geregisseerd door Tim Burton en is de tweede verfilming van het geliefde boek van Roald Dahl. In 1971 deed Gene Wilder de eerste poging met 'Willy Wonka and the chocolate factory'. Depp en Burton werkten eerder samen aan films als 'Edward scissorhands' en 'Ed Wood'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen