Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Experts: 'Handtekening Diaz vervalst'

Shownieuws

Twee experts hebben in de rechtszaak die Cameron Diaz tegen fotograaf Paul Rutter heeft aangespannen, verklaard dat de handtekening van Diaz is vervalst.

De handtekening van Cameron Diaz onder een contract waarin staat dat haar naaktfoto's mogen worden gepubliceerd als zij daar toestemming voor geeft, is vervalst. Dat hebben twee experts verklaard tijdens de rechtszaak die de actrice heeft aangespannen tegen een fotograaf.

De fotograaf, de 42-jarige Paul Rutter, wordt ervan verdacht Diaz te hebben willen chanteren, door te dreigen haar toplessfoto's aan roddelbladen te verkopen. Hij zegt in het bezit te zijn van foto's van een naakte Diaz. Rutter zou deze voor 3,5 miljoen dollar (ruim drie miljoen euro) aan de actrice willen verkopen. Diaz weigerde het geld te betalen en stapte naar de politie.

In het mogelijk vervalste contract staat dat de toplessfoto's van de actrice mogen worden gepubliceerd als zij daar haar schriftelijke toestemming voor geeft. De 32-jarige Diaz heeft vorige week onder ede verklaard het contract nooit te hebben ondertekend. Als Rutter schuldig wordt bevonden, hangt hem een gevangenisstraf van maximaal zes jaar boven het hoofd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen