Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding Aniston en Pitt nabij

Shownieuws

Een rechter heeft de scheidingspapieren van Jennifer Aniston en Brad Pitt al ondertekend, maar de scheiding zal pas op 2 oktober definitief zijn.

Scheiding Aniston en Pitt nabij

De scheiding tussen Jennifer Aniston en Brad Pitt is in oktober definitief. Een Amerikaanse rechter heeft de papieren al ondertekend, maar volgens de wet is de scheiding 2 oktober officieel. Het Hollywood-koppel maakte begin dit jaar bekend uit elkaar te gaan. Aniston en Pitt hadden zeven jaar een relatie.

De twee filmsterren ontmoetten elkaar tijdens een blind date in 1998 en stapten op 29 juli 2000 in het huwelijksbootje. Onlangs heeft Aniston laten weten dat ze zich 'boos, gekwetst en beschaamd' voelde toen ze de eerste foto's zag van haar ex-geliefde en Angelina Jolie. Vooralsnog is een relatie tussen Pitt en Jolie echter niet officieel bevestigd.

De 36-jarige Aniston werd wereldberoemd met haar rol als Rachel in de televisieserie Friends. Zij speelde onder meer in de films 'Along came Polly, 'Bruce almighty' en 'The good girl'. Pitt is bekend van onder meer 'Ocean's 11', 'Seven' en 'Troy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen