Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joss Stone: 'Dat zijn niet mijn billen'

Shownieuws

Joss Stone zegt dat de billen die in de nieuwe reclame voor GAP te zien zijn niet van haar zijn. "Die zijn niet van mij, echt niet."

De billen in de nieuwe reclame van GAP zijn niet die van Joss Stone. "Dit is wat ze er uiteindelijk van maken. Blijkbaar heb ik de kont van J-Lo nodig", zei de soulzangeres tegen een interviewer van MercuryNews toen de reclame onverwacht op televisie verscheen.

Stone is de opvolger van Sarah Jessica Parker als hét gezicht van het Amerikaanse kledingmerk. Zij lijkt door het zien van de reclame een wijze les te hebben geleerd. "Ook al ben je nog zo jong, mooi en getalenteerd; de entertainmentindustrie kan je nog steeds belazeren."

Joss was 14 toen ze een zangwedstrijd op de BBC won. Vier jaar later heeft ze twee soloalbums uitgebracht, is ze twee keer genomineerd voor een Grammy en heeft ze voor president Bush een liedje gezongen. Daarnaast mag ze Elton John en Tom Cruise tot haar vriendenkring rekenen en krijgt ze regelmatig zangtips van Sting.

De 18-jarige zangeres zegt het heerlijk te vinden zoveel waardering te krijgen van fans en collega-artiesten. Ze vindt het wel raar dat niemand ooit hoort dat ze weleens vals zingt. "Ik kan soms afschuwelijke tonen aanslaan. Echt!" Stone geeft zichzelf veel feedback, beweert ze. "Ik heb twee stemmetjes die tegen me praten. De één zegt: 'Dat was echt niet om te aan te horen' en de ander zegt: 'Hallo Joss, je stond net wel voor miljoenen mensen te zingen'."

Ondanks dat Stone optreden geweldig vindt, zegt ze soms moeite te hebben altijd de liedjes te zingen die op haar laatste album staan. Dat ze binnenkort de studio induikt, is dus niet uitgesloten. "Ik heb zo belachelijk veel ideeën. Misschien wil ik wel iets funkyachtigs, misschien ook niet. Het wordt een grote verassing,' zegt Joss. Maar dat het soul wordt, weet ze zeker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen