Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie ondergaat chemobehandeling

Shownieuws

Kylie Minogue is naar een speciaal kankerinstituut in Parijs gevlogen om een chemotherapie te ondergaan.

Kylie Minogue is naar een speciaal kankerinstituut in Parijs gevlogen om een chemotherapie te ondergaan. De 37-jarige zangeres is in de Franse hoofdstad gearriveerd, waar zij een chemokuur ondergaat voor haar borstkanker.

De zieke zangeres is bang dat ze geen kinderen meer kan krijgen na de chemokuur. Zij ondergaat in Parijs eerst een vruchtbaarheidsonderzoek waarin zij door middel van een nieuw techniek haar vruchtbaarheid kan verhogen. "Toen Kylie voor het eerst hoorde dat ze kanker had, was het eerste waar ze aan dacht of ze nog wel ooit kinderen kon krijgen", zegt een naaste vriend van de superster.

De geruchten deden de ronde dat Kylie volledig van haar operatie in mei was hersteld. Tijdens die operatie is een knobbeltje uit haar borst verwijderd. De zus van Kylie, Danni Minogue, heeft eerder deze maand nog verklaard, dat 'het helemaal goed zou komen' met haar zus.

Desondanks is Kylie samen met haar Franse vriend Olivier Martinez en haar moeder naar Parijs afgereisd om in één van de meest toonaangevende kankerinstituten van de wereld te worden behandeld. Op doktersadvies verblijft zij in het huis van Olivier dat dichtbij het instituut is gevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen