Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna laat verlovingsring thuis

Shownieuws

Sienna Miller is zo boos op Jude Law, dat ze haar verlovingsring niet meer draagt. Law gaf gisteren toe dat hij een affaire heeft gehad met de oppas.

Sienna Miller is zo boos op Jude Law, dat ze haar verlovingsring niet meer draagt. Law gaf gisteren publiekelijk toe dat hij een maandlange affaire heeft gehad met de oppas van zijn jongste zoon. Contactmusic meldt dat de 'Alfie'-actrice na het horen van het slechte nieuws, haar ring onmiddellijk heeft afgedaan.

De 23-jarige Miller moest maandagavond gewoon het podium betreden op West End. Ze heeft een rol in het Shakeaspeare-stuk 'As you like it' en kon niet aan haar verplichtingen ontkomen. De peperdure verlovingsring, die ze normaal vol trots draagt, had Sienna thuisgelaten.

Zondagavond meldde de Sunday Mirror het verhaal van oppas Daisy Wright. Zij vertelde een passionele verhouding met de 32-jarige Law te hebben gehad. Ze was begin dit jaar ingehuurd om op één van zijn kinderen te passen omdat Law het druk had met de opnames van zijn nieuwe film 'All the king's men'.

De moeder van Sienna vindt het 'walgelijk' dat de charmante acteur haar dochter dit heeft aangedaan. "In geen miljoen jaar had ik dit van hem verwacht. Sienna is zo boos dat ze nog geen traan heeft gelaten. Ze is woest en voelt zich erg bedrogen. Maar het is een sterk meisje."

Volgens Millers moeder is ze vetrokken naar vrienden op het plattenland. Of de twee bij elkaar blijven durft ze niet te zeggen. "Dat moeten ze zelf uitzoeken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen