Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lil' Kim klaagt getuige en oud-bandlid aan

Shownieuws

Lil' Kim klaagt een oud-groepslid aan die in een meineedzaak tegen haar getuigde. Hij zou haar naam op onwettige wijze gebruiken.

Lil' Kim klaagt een oud-groepslid aan die in een meineedzaak twee weken geleden nog tegen haar getuigde. James Lloyd zou volgens de rapster op onwettige wijze haar naam hebben gebruikt. Ook zou hij de dvd 'The Chronicle of Junior M.A.F.I.A. Part 2' zonder haar toestemming uit willen brengen. "Op de dvd, eigenlijk een proefopname, is op onrechtmatige en onfatsoenlijke wijze mijn naam, beeld en gelijkenis te zien."

Op de dvd is onder meer een interview te zien met de leden van rapformatie M.A.F.I.A., waarvan Lloyd lid is en Lil' Kim vroeger ook lid was. De bandleden doen een boekje open over de sexy rapper en haar betrokkenheid bij een schietpartij in 2001.

Lil' Kim, wier echte naam Kimberly Jones is, werd twee weken geleden veroordeeld tot een jaar en een dag celstraf. Zij zou meineed hebben gepleegd in een eerdere rechtszaak, toen zij moest getuigen van een schietpartij tussen twee rivaliserende straatbendes. De artieste, net 30 jaar is geworden, was de sidekick en geliefde van de overleden rapper Notorious B.I.G. Ze werd als soloartiest bekend door haar expliciete teksten en schaarse kleding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen