Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vin Diesel redt wereld van nucleaire ondergang

Shownieuws

Vin Diesel heeft getekend voor de hoofdrol in 'The retriever', een film waarin hij de wereld redt van de nucleaire ondergang. De rol is perfect voor hem.

Vin Diesel heeft getekend voor de hoofdrol in 'The retriever', een film over een eenkoppig leger dat de wereld moet redden van de nucleaire ondergang. Volgens de website VINXperience is de actiethriller Diesel op het lijf geschreven.

In 'The retriever' wordt de wereld bedreigd door Russische terroristen die een massavernietigingswapen in handen hebben. Het wapen is na de kernramp in Tsjernobyl achtergebleven. Diesel zal op James Bond-achtige wijze, op het nippertje dus, de wereld redden van de boosdoeners. Het is nog niet bekend wanneer de opnamen gaan beginnen.

De 38-jarige Diesel, die de opvolger van Arnold Schwarzenegger wordt genoemd, staat garant voor succes. Zijn laatste film 'The pacifier' bracht ruim 160 miljoen euro op.

Binnenkort is Diesel te zien in het misdaaddrama 'Find me guilty' van regisseur Sidney Lumet. Diesel's regiedebuut 'Hannibal' komt volgend jaar uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen