Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit gaat presenteren

Shownieuws

Jan Smit gaat een programma presenteren bij de Tros. Het programma lijkt op 'Op volle toeren' en 'Op losse groeven', muziekprogramma's uit de jaren '70 en '80.

Jan Smit gaat een muziekprogramma presenteren bij de Tros. Het programma lijkt qua opzet op 'Op volle toeren' en 'Op losse groeven', twee muziekprogramma's uit de jaren '70 en '80. In de show ontvangt de zanger artiesten van Hollandse bodem. Volgens een woordvoerder van de Tros staat het programma gepland voor begin 2006.

De zender is 'erg blij' met de Volendamse zanger als nieuwe presentator. "Jan is dankzij onze soap nog populairder geworden. En bovendien sluit hij perfect aan bij onze doelgroep", vertelt de woordvoerder. "Het zal wel moeilijk worden om alles in te plannen in het drukke schema van Jan. Maar waarschijnlijk nemen we meerdere programma's achter elkaar op."

De onderhandelingen over het nieuwe programma met de manager van Smit, Jaap Buys, zijn bijna afgerond. In deze gesprekken is ook over een vervolg op de reallife-soap 'Gewoon Jan Smit' gesproken. "De soap gaat een vervolg krijgen, maar ook deze gaat pas lopen in 2006", aldus de woordvoerder van de Tros.

De 19-jarige zanger staat deze week opnieuw op de eerste plaats met zijn album 'Jansmit.com'. Van het album zijn volgens platenmaatschappij 'Artist&Company' 'bijna' tachtigduizend exemplaren verkocht. Hierdoor komt een platinastatus binnen bereik. Verder scoort Smit momenteel met de dvd's 'Gewoon Jan Smit' en 'Onderweg' en de singles 'Vrienden voor het leven' en 'Boom boom bailando'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen