Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson aangeklaagd voor contractbreuk

Shownieuws

Pamela Anderson is door een merchandisingbedrijf aangeklaagd voor contractbreuk. De actrice zou de producten van het bedrijf niet genoeg hebben gepromoot.

Pamela Anderson is door een merchandisingbedrijf aangeklaagd voor contractbreuk. De 38-jarige actrice zou de producten van het bedrijf niet genoeg hebben gepromoot.

Het bedrijf, United Licensing Group, produceert de parfumlijn, kledinglijn en andere producten van de 'Baywatch'-ster. Volgens het bedrijf zou de actrice niet vaak genoeg aanwezig zijn op signeersessies, fotoreportages en beurzen.

Onlangs kwam Pamela nog in het nieuws. Toen werd gesproken over een hereniging met haar ex-man Tommy Lee, maar deze geruchten werden al snel de kop in gedrukt. Volgens de actrice zou hier absoluut geen sprake van zijn geweest. "Ik probeerde alleen maar extra publiciteit voor zijn show te krijgen. We zijn familie, dat soort dingen doen wij nou eenmaal voor elkaar."

Anderson, die momenteel te zien is in de comedyserie 'Stacked', heeft nog niet gereageerd op het nieuws van de rechtszaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen