Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foxy Brown wijst opnieuw schikking af

Shownieuws

Voor de tweede keer in drie maanden heeft Foxy Brown een schikking afgewezen in de rechtszaak die tegen haar loopt. Ze wordt beschuldigd van mishandeling.

Voor de tweede keer in drie maanden heeft Foxy Brown een schikking afgewezen in de rechtszaak die tegen haar loopt. Brown wordt beschuldigd van de mishandeling van twee medewerkers van een nagelstudio. Als de 25-jarige rapper schuld had bekend, was ze uit de gevangenis gebleven. Nu moet ze in september opnieuw voor de rechter verschijnen.

De deal betrof een werkstraf van tien dagen. Brown zou in ruil voor deze straf moeten bekennen schuldig te zijn aan mishandeling, poging tot mishandeling en pesterij. De artiest had in mei al eenzelfde aanbod afgeslagen. Brown beweerde nog steeds onschuldig te zijn. "Ze heeft geen misdrijf begaan, dat is waar het op neer komt", verklaarde haar advocaat Brown de beslissing.

Het incident vond plaats in augustus vorig jaar. De rapper zou de twee medewerkers van de nagelstudio hebben mishandeld vanwege onenigheid over de rekening die ze voorgeschoteld kreeg. Haar werden een behandeling door een pedicure en door een manicure in rekening gebracht. Brown beweert echter dat haar voeten bij het bezoek aan de studio wel verzorging hebben gehad, maar haar handen niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen