Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jon Bon Jovi noemt vrijwilligerswerk 'hip'

Shownieuws

Vrijwilligerswerk is 'hip' volgens Jon Bon Jovi. "Ik kreeg een grote kick toen ik naar een weeshuis ging en zei: 'We hebben een speeltuin voor jullie gebouwd'."

Vrijwilligerswerk is 'hip' volgens Jon Bon Jovi. De rocker noemde tijdens zijn speech op de conferentie over vrijwilligerswerk in Amerika een groot aantal plaatsen op waar hij had opgetreden. "Ik heb het allemaal gedaan. Maar ik kreeg een grotere kick toen ik naar een weeshuis in Philadelphia ging en zei: 'We hebben een speeltuin voor jullie gebouwd'", zei hij daarop.

"Ik ben hier om iedereen die vrijwilligers is een applaus te geven", zei Bon Jovi tijdens zijn speech voor meer dan 2.500 vrijwilligers in Washington. "Jullie hebben geen camera's nodig. Jullie kunnen een revolutie beginnen met een ziel per keer, in jullie eigen gemeenschap."

Bon Jovi is deels eigenaar van het footballteam The Philadelphia Soul, die de belangrijke taak op zich hebben genomen om de lokale gemeenschap te helpen. Ze hebben meer dan vierhonderdduizend dollar (324,5 duizend euro) aan verschillende lokale groepen geschonken. Daarnaast levert Bon Jovi nog op verschillende andere wijze zijn bijdrage aan goede doelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen