Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paula Abdul werkt niet meer mee aan nieuwe serie

Shownieuws

Paula Abdul werkt niet mee aan de talentenjacht 'So you think you can dance'. Een te druk schema is de reden voor de afzegging.

Paula Abdul werkt niet mee aan de nieuwe Amerikaanse talentenjacht 'So you think you can dance'. Een te druk schema is de reden waarom Abdul niet als gastchoreografe haar opwachting in het programma zal maken. Dat meldt haar woordvoerder.

Abdul is veel te druk met de promotie van de 'American idol'-dvd. Ook de werkzaamheden voor het nieuwe seizoen van de talentenjacht kosten de 43-jarige zangeres/danseres veel tijd. "We hadden niet ingezien hoeveel tijd haar medewerking aan de nieuwe show 'So you think you can dance' zou kosten. Haar eerder gemaakte verplichtingen maakte het onmogelijk voor haar om me te doen", zegt haar woordvoerder.

De producenten van de dansshow en Fox Broadcasting lieten in een verklaring weten het besluit van Abdul 'te respecteren'. "We wensen haar het alle beste en kijken ernaar uit om in de toekomst met haar te werken."

In de show 'So you think you can dance' strijden de deelnemers tegen elkaar om de hoofdprijs van 100 duizend dollar (81 duizend euro). Ook heeft de winnaar voor een jaar een appartement in New York tot zijn beschikking. Het publiek kiest de winnaar.

Recentelijk hebben Fox en de producenten van 'American idol' aangekondigd dat een onafhankelijke partij de beschuldigingen van voormalig 'American idol'-deelnemer Corey Clark tegen Abdul gaat onderzoeken. Clark beweerde eerder dit jaar een geheime relatie te hebben met jurylid Paula Abdul. Volgens de 24-jarige Clark zou Abdul zijn zangcarrière ruineren als hij iemand zou vertellen over hun relatie. Abdul heeft alle beschuldigingen van de hand gewezen.

Abdul verkocht meer dan 20 miljoen exemplaren van haar plaat 'Forever your girl' uit 1988. Er stonden vier nummer 1 singles op, waarvan 'Straight up' de eerste was. Daarvoor was ze cheerleader en danseres voor Janet Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen