Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pete Doherty krijgt geen kans meer'

Shownieuws

Liam Gallagher geeft Pete Doherty geen kans meer. Gallagher liet weten dat de rocker nooit meer de supportact voor hun band zal zijn.

Liam Gallagher geeft Pete Doherty geen kans meer. Nadat de rocker Doherty niet kwam opdagen bij het concert, waar hij met zijn band Babyshambles in het voorprogramma van Oasis stond, liet Gallagher weten dat de rocker nooit meer de supportact voor zijn band zal zijn.

De 'Wonderwall'-zanger was furieus toen Doherty geen waarschuwing of verklaring gaf voor het verstek laten gaan tijdens het optreden op 6 juli in Manchester. "Dat is waar de relatie eindigde. Wat we niet meer zullen doen is hem een kans geven", vertelt Gallagher tegen de Spaanse krant El Mundo.

De van zijn drugsverslaving herstellende Doherty zou in Frankrijk vertraging hebben opgelopen vanwege een ruzie met zijn vriendin supermodel Kate Moss. "Het is niet een kwestie van professionaliteit. Het is veel simpeler dan dat", zegt Liam. "Wij zijn de beste band in de wereld en dit laten we door niemand verpesten. Niet door Pete Doherty, Liam Gallagher of Elvis (Presley, red.). Door niemand."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen