Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson: Daisy Duke is een icoon

Shownieuws

In de ogen van Jessica Simpson is Daisy Duke een 'iconisch figuur'. "Om Daisy Duke te mogen spelen, dat is iconisch. Ze is een icoon", zegt Simpson.

In de ogen van Jessica Simpson is Daisy Duke een 'iconisch figuur'. "Om Daisy Duke te mogen spelen, dat is iconisch. Ze is een icoon", zegt Simpson tijdens een televisieshow.

Simpson zegt over haar rol in de film 'The Dukes of Hazzard' dat ze in 'de korte shorts en de rode bikini moest stappen en Catherine Bach (de actrice die in de serie de rol van Daisy Duke vertolkte, red.) trots op haar moest kunnen zijn'. "Het was gek om uiteindelijk in die shorts te lopen."

De 25-jarige actrice vertelde een trainer te hebben ingehuurd om in vorm te komen voor de rol in de film. "Ik was aan het rennen, sprinten en allemaal dingen aan het doen. En het enige wat ik de hele tijd dacht was: bikini, bikini en bikini", zegt Jessica.

De film, met in de hoofdrollen Johnny Knoxville en Seann William Scott is vrijdag in première gegaan in Amerika. Op 1 september is 'The Dukes of Hazzard' in Nederland te zien. De filmversie van de populaire televisieserie uit de jaren tachtig gaat over de neven Bo en Luke Duke die de autoriteiten van Hazzard County tot wanhoop drijven. In hun opgevoerde auto scheuren ze over het platteland, bijgestaan door nichtje Daisy en oom Jesse.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen