Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddie Murphy gaat scheiden

Shownieuws

Nicole Murphy, de vrouw van acteur Eddie Murphy, heeft vrijdag een scheiding aangevraagd. Als reden voor de breuk werden onoplosbare verschillen aangevoerd.

Nicole Murphy, de vrouw van acteur Eddie Murphy, heeft vrijdag een scheiding aangevraagd. Als reden voor de breuk werden onoplosbare verschillen aangevoerd. Dit bevestigt de agent van Murphy. "Het welzijn van de kinderen staat voorop. Wat het beste voor hen is, is onze eerste prioriteit", zegt de 44-jarige acteur in een verklaring.

Murphy en zijn vrouw ontmoetten elkaar eind jaren tachtig en trouwden in 1993. Sinds juli is het stel uit elkaar. De Murphys hebben vier dochters en een zoon, in de leeftijd van drie tot vijftien jaar. De komiek heeft nog een kind uit een eerdere relatie.

Het huwelijk overleefde de wisselvallige carrière van Eddie en andere misstappen van de komiek, waaronder een incident in 1997. Hierbij werd de 'Beverly Hills cop'-acteur door de politie van de weg gehaald omdat hij een lift had gegeven aan transseksuele prostituee. De carrière van Murphy beleeft op dit moment een hoogtepunt door zijn voice-over werk voor de rol van Donkey in de Shrek-films. Hij werkt op dit moment aan een komische bewerking van 'Romeo en Juliet', verteld vanuit het oogpunt van de ouders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen