Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hanna Verboom doet 'maf' in nieuwste film

Shownieuws

Actrice en BNN-presentatrice Hanna Verboom heeft 'maffe' dingen moeten doen voor haar rol in 'Deuce Bigalow 2'. "Ik moest als een dolle kip rondrennen."

Actrice en BNN-presentatrice Hanna Verboom heeft 'maffe' dingen moeten doen voor haar rol in 'Deuce Bigalow 2'. "Ik moest als een dolle kip rondrennen, mensen bijten en hard in het gezicht schreeuwen, inderdaad maf ja", vertelt ze in een interview met het blad Pulse.

Verboom brak vorig jaar door als actrice in de romantische komedie 'Snowfever' van Johan Nijenhuis. Momenteel presenteert ze voor BNN 'Top of the Pops' en volgt ze acteerlessen. Hanna hoopt dat haar rol in 'Deuce Bigalow 2' in Hollywood zal opvallen. "De kans dat ik daar doorbreek, is natuurlijk erg klein. Maar laat er geen misverstand over bestaan: als ik de kans zou krijgen, dan pak ik mijn spullen en neem ik het eerstvolgende vliegtuig."

Verboom heeft in elk geval één voordeel: ze spreekt perfect Engels. "Ik ben tweetalig opgevoed. Mijn knauwerige Amerikaanse accent is handig om in het wereldje te gebruiken" Ook heeft ze al een agent in the 'States'. "Die regelt veel voor me, dat is wel prettig. En ik heb gehoord dat ze nieuwsgierig naar me zijn sinds ze gehoord hebben dat ik in 'Deuce Bigalow' speel."

'Deuce Bigalow: European gigolo' is het vervolg op 'Deuce Bigolow: male gigolo' uit 2001. In het tweede deel gaat Deuce, gespeeld door Rob Schneider, op uitnodiging van een vriend op vakantie naar Amsterdam. Daar blijkt zijn vriend betrokken te zijn geraakt bij de geheimzinnige moord op een aantal Europese 'upperclass' gigolo's. Deuce wil de naam van zijn vriend zuiveren en moet daartoe al zijn charmes in de strijd gooien.

Regisseur Jean van de Velde werd door Sony benaderd voor de regie van de film. Hij bedankte echter voor de eer, omdat hij het te druk zou hebben met andere producties. Nederlandse sterren stonden daarentegen in de rij voor een rol in de film. Jeroen Krabbé, Johnny de Mol en Cees Geel maken hun opwachting in de komedie. 'Deuce Bigalow: European gigolo' gaat op 18 augustus in Nederland in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen