Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lee Towers blaast eigen reallife-soap af

Shownieuws

Lee Towers blaast zijn eigen reallife-soap af. Towers noemt het niet netjes dat de Tros het nieuws te vroeg naar buiten heeft gebracht.

Lee Towers blaast zijn eigen reallife-soap af. De Nederlandse zanger zegt tegen Novum Nieuws het vervelend te vinden dat het nieuws van de soap door de Tros naar buiten werd gebracht, terwijl beide partijen nog in onderhandeling waren. Towers noemt dit niet netjes en heeft hierop besloten er toch maar vanaf te zien.

Towers heeft de Tros laten weten geen soap te willen zoals de reallife-programma's van Frans Bauer of Jan Smit. Hij wilde niet gefilmd worden zittend met zijn vrouw op de bank of tijdens het boodschappen doen, Towers wilde een overzicht van zijn leven als zanger in beeld brengen. Op dit voorstel heeft de zanger nog geen reactie gehad.

Het is nog onduidelijk of het concert op 23 maart volgend jaar, als Towers 60 wordt, doorgaat. De Tros wilde het concert houden ter ere van de verjaardag van Leen en in de soap zou toegewerkt worden naar dit evenement.

De zanger vertelt daarnaast heel blij te zijn met de geboorte van zijn tiende kleinkind, Zoë. In december wordt het volgende kleinkind geboren en Towers is er trots op dat hij bijna een elftal rond heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen