Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juryleden: Michael Jackson wel schuldig

Shownieuws

Twee juryleden die Michael Jackson hebben vrijgesproken van de beschuldigingen van kindermisbruiken denken dat de popster wel schuldig was.

Twee juryleden die Michael Jackson hebben vrijgesproken van kindermisbruik denken dat de popster wel schuldig was. Dit is te lezen in de boeken die de twee juryleden op dit moment aan het schrijven zijn, zo meldt de New York Daily.

'Guilty as sin, free as a bird' wordt de titel van het boek van het 79-jarig jurylid Eleanor Cook. Jurylid Ray Hultman (62) schrijft samen met Stacy Brown het boek 'The deliberator'. Brown tekende eerder voor het Jackson-boek 'The man behind the mask'.

"Deze boeken zullen een schok teweegbrengen in het land", zegt film- en televisieproducent Garrison. "Elly en Ray zijn twee van de drie juryleden die in eerste instantie vonden dat Jackson wel schuldig was." Garrison wilde niet de identiteit kwijt van het derde jurylid dat twijfelde aan de onschuld van de zanger. Hij liet weten dat er gewerkt wordt aan een film over de jury in het proces.

Op 13 juni spraken alle twaalf juryleden Jackson vrij van kindermisbruik van een toen 13-jarige jongen. Ook werd hij niet schuldig bevonden aan het schenken van alcohol aan een minderjarige.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen