Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Beckham wint rechtszaak van roddelblad

Shownieuws

David beckham heeft woensdag de rechtszaak gewonnen die hij tegen een roddelblad had aangespannen. Hij zou valselijk zijn beschuldigd.

David Beckham heeft woensdag de rechtszaak gewonnen die hij tegen een roddelblad had aangespannen. Volgens de rechtbank is Beckham in een artikel valselijk beschuldigd van het plegen van haattelefoontjes naar een voormalige kinderjuffrouw.

De Real Madrid-ster en zijn vrouw Victoria hadden een rechtszaak aangespannen, nadat in The People een onjuist artikel zou zijn verschenen over het echtpaar. Volgens de rechter hadden de citaten in het artikel niets met de toestand van de Beckhams te maken.

De advocaat van de voetbalster heeft te kennen gegeven dat het Engelse roddelblad de Beckhams een schadevergoeding betaalt. Volgens de advocaat accepteert Beckham een schadevergoeding en een spijtbetuiging van het roddelblad. Het is nog onbekend hoe hoog de vergoeding wordt.

David en Victoria hebben inmiddels hun ex-kinderjuffrouw aangeklaagd, omdat zij het verhaal over een scheiding tussen de Beckhams naar buiten zou hebben gebracht. De kinderjuffrouw zou het verhaal voor bijna tweehonderdduizend euro aan een roddelblad hebben verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen