Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Mayer vraagt fans om hulp

Shownieuws

De 27-jarige rocker John Mayer heeft een writersblock en vraagt zijn fans muziek te schrijven bij enkele teksten.

John Mayer heeft een writersblock en vraagt iedereen hem te helpen. De 27-jarige rocker vraagt zijn fans muziek te schrijven bij enkele teksten die zijn komende album niet hebben gehaald. "Ik nodig alle ambitieuze liedjesschrijvers uit hun eigen akkoorden en melodieën aan mijn teksten toe te voegen", zegt Mayer.

"Je kunt dan tegen iedereen vertellen dat we samen een nummer hebben geschreven", schrijft Mayer in septembernummer van het Amerikaanse magazine Esquire, dat op 15 augustus in de winkels ligt. De zanger heeft sinds een jaar een column in het blad.

Een van de teksten waarbij Mayer muziek zoekt, luidt: 'I've got dreams to remember, I've got days to forget/ I've got some phone calls in to God, but he ain't called me back just yet'. De zanger schrijft dat de tekst niet is gebruikt voor een nummer dat bedoeld was voor zijn komende album 'Continuum'.

Mayer vraag mensen voor 30 september een nummer op cd naar hem te sturen. De teksten en de informatie over de deelname worden geplaatst in Esquire.

Dit jaar heeft de zanger twee Grammy's ontvangen. Hij kreeg de prijs in de categorie 'Song of the year' voor het lied 'Daughter'. Zijn tweede award kreeg hij voor hetzelfde nummer in de categorie 'Best male pop vocal performance'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen