Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wereldtournee Rolling Stones in VS van start

Shownieuws

De Rolling Stones zijn zondagavond hun nieuwe wereldtournee begonnen met een uitverkocht concert in de Amerikaanse stad Boston.

De Rolling Stones zijn zondagavond hun nieuwe wereldtournee begonnen met een uitverkocht concert in de Amerikaanse stad Boston. Meer dan 36 duizend fans hadden zich in het stadion Fenway Park verzameld om de rockgroep te bekijken.

Onder begeleiding van vuurwerk en vlammen openden de Stones hun 31e tournee met 'Start me up'. Behalve Stones-klassiekers als 'Brown sugar' en 'Sympathy for the devil' speelden ze nummers van hun nieuwe album 'A bigger bang' dat in september uitkomt. Het controversiële lied 'Sweet neo con', dat door sommigen als een aanval op de Amerikaanse president George W. Bush wordt gezien, werd niet gespeeld.

Algemeen werd verwacht dat de vorige tournee 'Forty Licks' de laatste was, maar de rockveteranen zeggen nog lang niet te zijn uitgespeeld. Na veertig concerten in Noord-Amerika zetten de Rolling Stones hun nieuwe tournee voort in Zuid-Amerika, Azië en Europa. Hierbij doet de band ook Nederland aan, maar het is nog niet zeker waar en wanneer de concerten plaatsvinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen