Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vieze Fur snapt niets van parodieën

Shownieuws

Over de parodieën op het nummer Watskeburt is Vieze Fur van De jeugd van tegenwoordig duidelijk. "Het is nep. En het kan veel beter",

De parodieën op het nummer 'Watsekeburt' zijn nep en kunnen veel beter. Dat zegt Vieze Fur van De Jeugd Van Tegenwoordig tegen Novum Nieuws. "Het is al een grappig liedje, dus ik snap niet waarom dit gebeurt. Op een komedie maak je toch ook geen parodie?" De band heeft desondanks niet veel problemen met de parodieën. "We krijgen er geld voor."

De drie Amsterdamse rappers Freddie (Vieze Fur), Pepijn (P. Dronq) en Oliçio (Willie Wartaal) leerden elkaar kennen tijdens de voorronden van Idols I. Ze slaagden er niet in door de eerste ronde te komen en besloten het met elkaar te proberen. Onder de hoede van de Neger des Heils, majoor Vlosshart (een mysterieuze producer, van wie de ware identiteit onduidelijk is) vormen ze nu De Jeugd Van Tegenwoordig.

De band gaf zaterdag een optreden op Lowlands. Bezoekers noemden het concert 'leuk, maar onverstaanbaar'. De meeste mensen leken vooral te zijn gekomen om de hit 'Watskeburt' een keer live te horen. De jongens brachten ook hun nieuwe single 'Voor je kijken, doorlopen' ten gehore.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen