Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston ziet niets in reünieshow Friends

Shownieuws

Jennifer Aniston heeft zich terug getrokken uit de reünieshow van de Amerikaanse comedyserie 'Friends'. De actrice wil afstand nemen van haar karakter Rachel.

Jennifer Aniston heeft zich teruggetrokken voor een reünie op televisie van de populaire Amerikaanse comedyserie 'Friends'. De 36-jarige actrice wil afstand nemen van haar geliefde karakter Rachel Green. Dit meldt de website van Sky News.

"Alle leden van de cast hebben gezegd te willen meewerken aan de 'Friends'-documentaire, die exclusieve interviews zou laten zien", vertelt een bron aan Sky News. "Iedereen, behalve Jennifer."

Het gerucht gaat dat de actrice nog steeds erg in de war is van haar scheiding met Brad Pitt en daarom niet haar opwachting wil maken op televisie. Anderen wijzen erop dat afstand nemen van het populaire 'Friends'-karakter goed voor haar carrière is.

Courtney Cox, die de rol van Monica Geller Bing vervulde, liet eerder weten er vertrouwen in te hebben dat de gehele cast weer bij elkaar zou komen. Ze zei zeker iets te zien in een aflevering waarin de groep samen Thanksgiving gaat vieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen