Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Lachey maakt definitief einde aan geruchten

Shownieuws

Nick Lachey heeft definitief een einde gemaakt aan de geruchten dat zijn huwelijk met Jessica Simpson op springen staat. "Alles is echt absoluut geweldig."

Nick Lachey heeft definitief een einde gemaakt aan de geruchten dat zijn huwelijk met Jessica Simpson op springen staat. De 31-jarige zanger zei dat alles 'echt geweldig' gaat tussen hem en de 25-jarige Jessica. Lachey zei dit woensdagavond toen hij als co-host de TV show 'Live with Regis and Kelly' presenteerde.

"Alles is echt absoluut geweldig in ons huwelijk, in ons leven en de liefde", vertelt Nick. "En we zeggen het nu al maanden: Het gaat goed met ons."

De geruchten dat Nick jaloers zou zijn op de carrière van Jessica ontkende hij stellig. "Ik hou tot mijn dood van mijn vrouw en ik steun haar zoals iedere echtgenoot zou doen." De zangeres speelt de rol van Daisy in de film 'The Dukes of Hazzard'. Daarnaast zingt zij ook de titelsong van de film, die op 1 september in Nederland in première gaat.

Lachey en Simpson bereikten samen de sterrenstatus door hun reality-serie 'Newlyweds: Nick & Jessica' op de muziekzender MTV. Simpson brak in 2000 door als zangeres en Lachey zong in de band 98 Degrees.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen