Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Misverstand rond 'De Toppers' ontstaan

Shownieuws

Een groot misverstand is ontstaan rond 'De Toppers'. De organisator van een muziekfestival wist niet dat de act 'De Toppers' niet meer bestaat.

Een groot misverstand is ontstaan rond 'De Toppers'. De organisator van het muziekfestival Bernissepop 2005 is naar eigen zeggen maanden in het ongewisse gelaten over de afzegging van de act 'De Toppers'. "Het boekingskantoor heeft me hierover niets verteld", vertelt organisator Paulus Hollander aan Novum Nieuws. "Ik ben er per toeval achter gekomen dat de act niet meer bestaat." De vijfde editie van het muziekfestival kan daardoor niet doorgaan.

Het boekingskantoor Dutch Artist Management heeft deze week aan de organisator laten weten dat de act 'De Toppers', bestaande uit Gerard Joling, Gordon en René Froger, niet meer bestaat. Het boekingskantoor onderzoekt of nog iets met de artiesten kan worden geregeld, maar Hollander wil daar niets van weten. "De mensen hebben niet betaald om alleen maar Froger te zien. Ze willen 'De Toppers' zien."

Het management van 'De Toppers' laat weten dat de oorzaak van de afzegging niet met een mogelijke ruzie tussen de zangers te maken heeft. "Er absoluut geen sprake van een ruzie tussen de heren. Het is allemaal een groot misverstand."

Voor het festival hebben ruim zesduizend klanten een kaartje gekocht van dertig euro. Iedereen die een kaartje heeft gekocht, krijgt zijn geld terug.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen