Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schikking voogdij kinderen Michael Jackson nabij

Shownieuws

Michael Jackson en zijn ex-vrouw Deborah Rowe treffen een schikking in de voogdijzaak over hun twee kinderen. "De schikking is nabij", zegt Jackson's advocaat.

Michael Jackson en zijn ex-vrouw Deborah Rowe treffen een schikking in de voogdijzaak over hun twee kinderen. "De schikking is nabij", zegt de advocaat van Jackson in een interview met het Amerikaanse persbureau Associated Press. "Beide partijen zullen tevreden zijn met de oplossing."

Rowe, die in 1996 met de King of Pop trouwde, is de moeder van de 8-jarige Prince Michael I en de 7-jarige Paris. Deborah heeft in 2001 vrijwillig haar ouderlijk gezag opgegeven, maar de rechter heeft die uitspraak vorig jaar op haar verzoek nietig verklaard.

Rowe hoopt op deze manier weer in contact te komen met haar kinderen, die momenteel bij Jackson wonen. Ze wil een goede relatie opbouwen met haar kinderen en haar ex-man.

De ex-vrouw van Wacko Jacko heeft in juni nog ten gunste van hem getuigd. De 46-jarige zanger, die inmiddels is vrijgesproken, werd verdacht van seksueel misbruik van een 13-jarig jongetje.

Jackson heeft nog een derde kind, Prince Michael II, van wie niet bekend is gemaakt wie de moeder is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen