Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spielberg keurt Indy-script goed

Shownieuws

Steven Spielberg heeft het script voor het vierde deel van de Indiana Jones-serie goedgekeurd. De film gaat waarschijnlijk in 2007 in première.

Goed nieuws voor Indiana Jones-fans. Steven Spielberg heeft het script voor het vierde deel van Jeff Nathanson goedgekeurd. De productie van het nieuwste deel uit de 'Idiana Jones'-filmserie laat vooralsnog lang op zich wachten, omdat producent George Lucas de voorgaande versies van het script niet goed genoeg vond. Spielberg en Lucas hebben afgesproken dat de voorbereidingen pas van start gaan als ze allebei tevreden zijn met het script.

Nathanson werkte eerder met Spielberg samen aan het script van 'Catch me if you can', met Leonardo DiCaprio, en 'The terminal', met Tom Hanks. Samen met Lucas gaat hij nu de puntjes op de i van het vierde Indiana Jones-verhaal zetten. Met een beetje geluk gaat de preproductie in de herfst van start en verschijnt de film in de zomer van 2007 in de bioscopen.

De serie 'Indiana Jones'-films bestaat uit 'Raiders of the lost ark' (1981), 'The temple of doom' (1984) en 'The last crusade' (1989). Steven Spielberg regisseerde alle delen en Harisson Ford speelde steeds de held. Ford neemt ook in het vierde deel de titelrol op zich.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen